Kringloop

Onze kringloop is voor iedereen toegankelijk. Vanwege het karakter van onze stichting zijn de prijzen van allerlei tweedehands artikelen zoals servies, kleding, meubelen, lampen, woonaccessoires erg laag.

Stortkosten

Om hoge stortkosten te voorkomen, komen wij alleen spullen ophalen die verkoopbaar zijn. Voor spullen die kapot of vies zijn, vragen we u een andere oplossing te vinden.

In de kringloop verkopen we allerlei tweedehands artikelen zoals servies, kleding, huisraad, woonaccessoires, witgoed en nog veel meer. Wij houden onze prijzen bewust laag zodat ook iedereen met weinig bestedingsruimte in onze kringloop kan kopen. Houders van de Mini Manna Pas krijgen in onze kringloop 50 procent korting op kleding en schoenen.

De meeste spullen die we verkopen zijn beschikbaar gesteld door mensen die ons willen helpen. Zij nemen contact met ons op wanneer bijvoorbeeld de zolder of kledingkast wordt opgeruimd. Of als mensen gaan samenwonen. Heeft u nog spullen staan die voor u overbodig zijn (geworden) en wilt u ze een tweede leven geven? Breng het naar Stichting Mini Manna in Doetinchem of Ulft of maak een afspraak. Wij halen het graag bij u op!

Alles wat verdiend wordt in onze kringloop wordt weer geïnvesteerd in Stichting Mini Manna. Door de inkomsten van de kringloop houden we de prijzen laag en worden onze kosten gedekt. Wanneer we het financieel even wat ruimer hebben, kunnen we iets extra’s doen voor de pashouders, zoals een kerstpakketje of een extraatje met Pasen. Stichting Mini Manna heeft geen winstoogmerk.

Wilt u spullen doneren?

Om de kringloop te kunnen laten functioneren hebben we altijd goede spullen nodig. Dit kunnen allerlei artikelen zijn zoals kleding, servies, meubels, elektronica of accessoires.

Heeft u nog spullen die een tweede leven verdienen? Breng het bij ons langs in Doetinchem of Ulft of bel ons voor een afspraak. Dan halen wij het voor u op.

 

Bel direct voor een afspraak

Telefoonnummer Doetinchem

0314 - 33 08 54

Telefoonnummer Ulft

0315 - 76 90 80