Word Vriend van Stichting Mini Manna!

Stichting Mini Manna ondersteunt een grote groep inwoners met onvoldoende inkomen om rond te komen. We helpen inmiddels een kleine 750 gezinnen in Doetinchem, Ulft en omstreken die op of onder de armoedegrens leven. Om deze hulp te bieden hebben wij een supermarkt (alleen toegankelijk voor minima), een kringloop en bieden wij dagbesteding aan.

Onze Stichting houdt haar “eigen broek op” en is niet afhankelijk van subsidie. Dat gaat goed. Maar we zouden graag wat extra’s voor de gezinnen in armoede doen en de mogelijkheid hebben een buffertje op te bouwen. Daarom hebben we de Vrienden van Mini Manna opgericht! Bedrijven en particulieren die onze doelstelling én onze doelgroep een warm hart toedragen, kunnen zich hierbij aansluiten.

De Vrienden zamelen geld in om net die extra’s te doen waar in de gezinnen geen financiële ruimte voor is en die voor andere mensen heel gewoon zijn. Een keertje met zijn tweeën naar de bioscoop, een dagje Efteling met de kinderen of eens lekker uit eten als één van de gezinsleden jarig is. Of heel praktisch voor de Stichting, als onze koelwagen het heeft begeven, ruimte hebben voor een goede vervanger.

We bieden particulieren en bedrijven de mogelijkheid om in te stappen voor een bedrag van respectievelijk (minimaal) € 50,- en € 250,- per jaar. En omdat wij de ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling) status hebben bij de Belastingdienst, mag u uw bijdrage aan ons van uw inkomsten- of vennootschapsbelasting aftrekken.

Meer weten of aanmelden? vrienden@minimanna.nl